Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Πρωτεϊνικό Ρόφημα Formula 1. Τί είναι αυτό?



Σκεφτήκαμε να παραθέσουμε τις απόψεις του David Heber, MD, Ph.D., FACP, FACN, Διευθυντής του Κέντρου Ανθρώπινης Διατροφής στο UCLA  και Πρόεδρος της Επιστημονικής και Συμβουλευτικής Διατροφής της Herbalife  οι οποίες πιστεύουμε ότι θα καλύψουν τις απορίες σας, τις επιφυλάξεις σας και γιατί όχι θα σας παρακινήσουν να το εντάξετε στις καθημερινές διατροφικές ανάγκες σας είτε για να χάσετε κιλά είτε για να διατηρήσετε το βάρος σας.




«Το ρόφημα Formula 1 της Herbalife παρέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σόγιας, υγιείς υδατάνθρακες, βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και άλλα θρεπτικά συστατικά τα οποία παρέχουν στα κύτταρα του σώματός μας, ό, τι χρειάζονται για βέλτιστη υγεία. Κάποιος θα μπορέσει να εντοπίσει τις διαφορές ανάμεσα στο συνηθισμένο πρωινό του και στο ρόφημα Formula 1 ακόμη και μετά την πρώτη χρήση του.  

Η πρωτεΐνη σόγιας που περιέχει το Formula 1 είναι σίγουρα επωφελής τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει τα οφέλη της πρωτεΐνης σόγιας για την υγεία της καρδιάς στο πλαίσιο μιας υγιεινής, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, διατροφής. Δεν είναι τυχαίο που υπάρχει η ετικέτα με το σύμβολο της καρδιάς στη συσκευασία του ροφήματος (εκτός από τη γεύση τροπικά φρούτα η οποία περιέχει λιγότερη σόγια).


Σχετική έρευνα έχει δείξει ότι η κατανάλωση δύο ροφημάτων την ημέρα και ενός υγιεινού γεύματος θα οδηγήσει σε απώλεια βάρους, ενώ η κατανάλωση ενός ροφήματος την ημέρα θα διατηρήσει και θα ελέγξει το βάρος…..»

Αυτές είναι οι απόψεις ενός εγκεκριμένου επιστήμονα οι οποίες μας εξασφαλίζουν ότι η επιλογή μας είναι η σωστή.




Η ομάδα του blog μετά από πολύχρονη χρήση του Formula 1 υποστηρίζει ότι αυτό το υποκατάστατο γεύματος είναι απλό, βολικό, γευστικό, χορταστικό, ελεγμένο όσον αφορά τις θερμίδες. Ταιριάζει στον πολυάσχολο τρόπο της καθημερινότητάς. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένας Dieter?




Herbalife Formula 1 – To Νούμερο 1 υγιεινό υποκατάστατο γεύματος
  • Πλούσιο σε Πρωτεϊνη   (18g ανά μερίδα)                  
  • Βιταμίνες και Μέταλλα
  • Γρήγορο στην προετοιμασία του
  • 220 kcal θερμίδες ανά μερίδα
  • 7 υπέροχες γεύσεις(Βανίλια,φράουλα,τροπικά φρούτα,καπουτσίνο, cookies, καραμελωμένο μήλο & κανέλα)




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου