Σάββατο 20 Απριλίου 2013

6 Κοινά Μυστικά Επιτυχίας



1.       Υγιεινό Πρωινό

Ξεκίνα τη μέρα σου σωστά. Το πρωινό είναι σημαντικό επειδή δίνει ώθηση στο μεταβολισμό σου και σου εξασφαλίζει την ενέργεια για την υπόλοιπη ημέρα. Tip: Για πρωινό απόλαυσε το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (Formula 1) στο οποίο μπορείς να προσθέσεις άπαχο γάλα ή χυμό και Εξατομικευμένη Πρωτεΐνη ανάλογα με τις ανάγκες σου.

2.       Μικρά Συχνά Γεύματα

Μείωσε την ποσότητα των μερίδων, φάε συχνότερα μέσα στην ημέρα, ώστε να δώσεις ενέργεια στον οργανισμό σου και να αποφύγεις τα ανθυγιεινά σνακ.

3.       Θρεπτικά Σνακ

Φρούτα, λαχανικά και πρωτεϊνούχα σνακ, όπως γιαούρτι, ξηρούς καρπούς ανάλατους, τυρί χαμηλών λιπαρών, Πρωτεϊνούχα Σοκολατάκια της Herbalife είτε ως δεκατιανό είτε ως απογευματινό. Θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε την ποσότητα του μεσημεριανού ή βραδινού γεύματος.


4.       Συχνή ενυδάτωση

Εξασφαλίστε συχνή ενυδάτωση στον οργανισμό σας με υγρά όπως νερό, τσάι ή τα προτεινόμενα προϊόντα της Herbalife, Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων (πράσινο, μαύρο τσάι, κίτρο, άνθη πορτοκαλιάς), Lift Off (ενεργειακό ποτό με μείγμα γκουαρανά, φυσικής καφεϊνης, βιταμίνη C).

5.       Απαραίτητα Διατροφικά Συστατικά

Το σώμα σας χρειάζεται τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να λειτουργήσει σωστά.  Ετσι πρέπει να λαμβάνετε μια ποσότητα από αυτά τα οποία είναι μέρος μιας  ισορροπημένης διατροφής. Τα συστατικά αυτά είναι πρωτεΐνες (αυγά, σολωμός, κοτόπουλο, Εξατομικευμένη Πρωτεΐνη της Ηerbalife, υδατάνθρακες (φρούτα,λαχανικά, μαύρο ρύζι, Φυτικές Ινες της Herbalife), βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, νερό.

6.       Βιταμίνες και Μεταλλικά Στοιχεία

Αυτά είναι σημαντικά ως ένα μέρος ισορροπημένης διατροφής τα οποία υποστηρίζουν τον οργανισμό σας και κινητοποιούν τον μεταβολισμό σας. Πλούσιο σε βιταμίνες και Μεταλλικά Στοιχεία είναι το βασικό προϊόν της Herbalife, το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα, Formula 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου