Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Υγιεινή διατροφή? Δεν έχω χρόνο…






Είναι γνωστό σε όλους μας ότι για να τρεφόμαστε υγιεινά και σωστά χρειάζεται μια στοιχειώδη προετοιμασία και προγραμματισμός. Οι δύο αυτοί παράγοντες μας αποθαρρύνουν και λειτουργούν ανασταλτικά, ώστε να τρεφόμαστε υγιεινά και σωστά. Δικαιολογία ή όντως πραγματική έλλειψη χρόνου?
Υπάρχουν λύσεις που διευκολύνουν τους «αρνητικούς» αλλά και τους πολυάσχολους ανθρώπους οπότε τα παράπονα για έλλειψη χρόνου καταρρίπτονται!


Η ομάδα του blog σας προτείνει λύσεις υγιεινές, αποτελεσματικές που δεν χρειάζονται μεγάλη προετοιμασία και προγραμματισμό.

 Και ξεκινάμε…………..



Πρωτεΐνη στο πιάτο μας… Αν επιλέξετε να φτιάξετε ένα πιάτο με κύριο συστατικό το νωπό ψάρι ή νωπά  πουλερικά τότε ένα γρήγορος και εύκολος τρόπος μαγειρέματος είναι το ψήσιμο στο γκριλ. Υπάρχουν και οι κονσέρβες τόνου ή σολομού που μπορούν να προστεθούν σε πράσινες σαλάτες ή σε ριζότο και το αποτέλεσμα είναι γευστικό, θρεπτικό και υγιεινό.
 


Η Herbalife προτείνει μια ακόμη πιο εύκολη και πάντα υγιεινή λύση. Το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 το οποίο περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και συστατικά για ένα πλήρες γεύμα! Τέλεια & εύστοχη επιλογή ειδικά για πρωινό και βραδινό. Πλούσιο σε πρωτεΐνη, βιταμίνες και μέταλλα, σε 6 υπέροχες γεύσεις. Ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα, επιστημονικά ελεγμένο με μόνο 220 θερμίδες.



Πολύχρωμη σαλάτα στο πιάτο μας… Κάπως χρονοβόρα για κάποιους από εμάς που είμαστε πολλές ώρες στο γραφείο ή στο δρόμο. Υπάρχουν όμως στα super markets πλυμένες πράσινες σαλάτες οι οποίες συνήθως καλύπτουν 2 μερίδες και περιέχουν ψιλοκομμένο λάχανο, μαρούλι, ρόκα, καρότο. 


Η Herbalife προτείνει τις Φυτικές Ινες και Βότανα σε ταμπλέτες. Λαμβάνοντας 2 ταμπλέτες πριν από κάθε γεύμα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) σας βοηθάει να συμπληρώσετε την πρόληψη φυτικών ινών 25 γρ. ανά ημέρα. Περιέχει φυτικές ίνες βρώμης, μαϊντανό, άνθη πορτοκαλιάς, ιβίσκο και σπόρους μάραθου.


Πράσινο τσάι με λεμόνι και παγάκια στο ποτήρι μας…  Είστε στο γραφείο, τα τηλέφωνα χτυπούν, οι συνεργάτες πιέζουν και δεν υπάρχει χρόνος ώστε να βράσετε το τσάι σας? Στο εμπόριο πρόσφατα υπάρχουν είδη τσαγιών που μόνο με την προσθήκη νερού είναι μέσα σε λίγα λεπτά έτοιμα.


Η Herbalife  προτείνει το Στιγμιαίο Ρόφημα βοτάνων. Η παρασκευή του είναι πάρα πολύ εύκολη. Γίνεται ένα απολαυστικό αφέψημα είτε με ζεστό είτε με κρύο νερό και το κυριότερο δεν περιέχει καμία γλυκαντική ουσία. Χαμηλοθερμιδικό 6kcal ανά μερίδα, μείγμα πράσινου και μαύρου τσαγιού, με εκχυλίσματα από ιβίσκο και κάρδαμο και διατίθεται σε 4 υπέροχες ήπιες γεύσεις (Κλασική, λεμόνι, βατόμουρο, ροδάκινο).


Είστε πολυάσχολος αλλά μέλημα σας είναι η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή? Είστε αρνητικός στην υγιεινή διατροφή λόγω έλλειψης χρόνου και καλού προγραμματισμού? Δοκιμάστε τις προτάσεις της Herbalife. Γρήγορες στην παρασκευή, επιστημονικά ελεγμένες, υγιεινές και αποτελεσματικές.

Ακόμη παραπονιέστε ότι δεν έχετε χρόνο?

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου