Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Οι καλύτερες προτάσεις για να νιώθετε χορτάτοι!

Η ομάδα του blog συνεχώς ενημερώνεται και εκπαιδεύεται, ώστε να σας μεταφέρει χρήσιμες προτάσεις και εναλλακτικές λύσεις σε εσάς που προσπαθείτε να μειώσετε το βάρος σας, σε εσάς που αγαπάτε την υγιεινή διατροφή.
Πολλοί από εμάς μπερδεύουμε το αίσθημα της πείνας με την επιθυμία μας για φαγητό. Είναι συχνό το φαινόμενο όταν υιοθετούμε ένα πρόγραμμα διατροφής πιο «σφιχτό» από αυτό που ακολουθούσαμε, να νιώθουμε ότι συνεχώς είμαστε πεινασμένοι. Η αλήθεια είναι ότι το φαινόμενο αυτό συνδέεται περισσότερο με την ψυχολογία μας παρά με το ότι είμαστε πραγματικά πεινασμένοι.
 Παρόλα αυτά πρέπει να βοηθηθούμε, ώστε να μην εγκαταλείψουμε το νέο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής που θα βελτιώσει την υγεία μας και την εξωτερική μας εμφάνιση.

Υπάρχουν τροφές που μας δίνουν το αίσθημα της πληρότητας, του κορεσμού και φυσικά έχουμε τη δυνατότητα να τις εμπλουτίσουμε με προϊόντα της Herbalife, ώστε τα αποτελέσματα να είναι ακόμη καλύτερα και αποτελεσματικά.
και ξεκινάμε....

Ψάρι
Τα ψάρια είναι μια από τις πιο συμπυκνωμένες πηγές πρωτεΐνης. Λαμβάνοντας πρωτεΐνη αντί λίπους ή υδατανθράκων ικανοποιούμε την πείνα μας αφενός και αφετέρου δεν επιβαρυνόμαστε με θερμίδες. Η καλύτερη πρόταση είναι το ψητό ψάρι ή ακόμα και ο κονσερβοποιημένος τόνος, σολομός κλπ.

Η Herbalife προτείνει μια εξίσου υγιεινή πρόταση, την Εξατομικευμένη Πρωτεΐνη Σόγιας & Ορού Γάλακτος η οποία μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε γεύμα σας. Δεν αλλοιώνει τη γεύση ούτε την μυρωδιά του. 




Μούρα
Φρούτο, πλούσιο σε φυτικές ίνες που δημιουργεί το αίσθημα του κορεσμού. Όλα τα φρούτα παρέχουν φυτικές ίνες. Ένα φλιτζάνι μούρα όμως παρέχει 8 γραμμ. φυτικών ινών – διπλάσιες δηλαδή από ένα μήλο. Μούρα υπάρχουν όλο το χρόνο κατεψυγμένα στα super markets.

Η Herbalife εδώ έρχεται να εμπλουτίσει την πρόταση. Προτείνει στο Ρόφημα Πρωτεΐνης Σόγιας να προστεθούν τα μούρα. Σίγουρα λαμβάνοντας αυτό το ρόφημα θα νιώσουμε πλήρεις για πολύ περισσότερες ώρες. Ενα γευστικό και χορταστικό σνακ.







Μπρόκολο
Τα λαχανικά είναι γεμάτα από φυτικές ίνες και νερό. Το μπρόκολο ειδικότερα περιέχει 6 γραμμ. φυτικών ινών ανά φλιτζάνι και "κοστίζει" μόνο 50 θερμίδες.


Η Herbalife προτείνει τις ταμπλέτες φυτικών ινών και βοτάνων οι οποίες μπορούν να σας προσδώσουν έως και 25 γραμμ. φυτικών ινών ανά ημέρα. Για όσους δεν πρόλαβαν να προγραμματίσουν τις αγορές τους, αλλά και για όσους θέλουν μια συστηματική και επιστημονικά αποδεδειγμένη διατροφή.




Μαύρα φασόλια
Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες αλλά και σε ποσότητα πρωτεΐνης. Μισό φλιτζάνι μαύρα φασόλια δίνει 8 γραμμ. φυτικών ινών και περίπου 8 γραμμ. πρωτεΐνης. Μια καλή ιδέα είναι να αναμειγνύονται σε σούπες, σαλάτες, ζυμαρικά.  


Κινόα
Τα δημητριακά ολικής αλέσεως και τα όσπρια είναι μια πολύ καλή πηγή φυτικών ινών που έχουν την ιδιότητα να μας κρατούν χορτάτους. Το κινόα όμως ξεχωρίζει γιατί εκτός από φυτικές ίνες περιέχει και πρωτεΐνη και είναι έτοιμο σε 15 λεπτά. Μπορεί να γίνει βάση σε μια σαλάτα ή να παίξει και το ρόλο του κυρίως πιάτου.

Χορτόσουπα
Η σούπα λαχανικών είναι χαμηλή σε θερμίδες, "φουλ" σε φυτικές ίνες και δεδομένου ότι περιέχει τόσο νερό προσφέρει πραγματική πλήρωση. Ξεκινώντας το γεύμα με μία σούπα σίγουρα θα είμαστε ικανοποιημένοι με ένα μικρότερο κυρίως γεύμα. Όμως είναι εξίσου πολύ καλή ιδέα και ως σνακ.  



Η Herbalife προτείνει την Γκουρμέ Σούπα Ντομάτας, χαμηλοθερμιδική, πλούσια σε πρωτεΐνη (7 γραμμ.ανά μεριδα) και φυτικές ίνες  (3,2 γραμμ. ανά μερίδα) με μεσογειακή γεύση.





Και τέλος………

Γιαούρτι χαμηλών λιπαρών

Λόγω της πολύ καλής ποσότητας πρωτεΐνης που περιέχει δημιουργεί εύκολα και γρήγορα το αίσθημα του κορεσμού. Αναχαιτίζει την πείνα ειδικά τις απογευματινές ώρες.





Yπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, υγιεινές και σίγουρα αποδίδουν στο μέγιστο το σκοπό της «ύπαρξης» τους.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Herbalife με τα προϊόντα της καλύπτει και συμπληρώνει σε όλο το φάσμα των διατροφικών αναγκών του οργανισμού αποτελεσματικά και υγιεινά.

Αν επιθυμείτε να γνωρίσετε καλύτερα τα προϊόντα μας επισκεφθείτε τη στήλη "Προϊόντα βασικής διατροφής" και εμείς είμαστε στη διάθεσή σας να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο wellnutrition4@gmail.com ή αφήστε τα σχόλια σας σε οποιοδήποτε άρθρο σας αρέσει!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου